fbpx

Veseli fton qytetarët të dalin në zgjedhje masivisht

Facebook
Shperndarje

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli po voton në qendrën e votimit në shkollën fillore “Faik Konica”.

Ai ishte i shoqëruar nga bashkëshortja e tij.

Veseli ka bërë thirrje që qytetarët të dalin sa më masovisht në zgjedhje për të zgjedhur ata që do të udhëheqin komunën e tyre.

Do të uroja gjithë qytetarët e vendit për këtë ditë të zgjedhjeve.

Në të njëjtën kohë i thërras në mënyrë sa më solemne , të qetë, që sa më shumë të dalin në zgjedhje, t’i përgjigjen obligimit qytetar dhe në të njëjtën kohë të votojnë për ata të cilët do të udhëheqin për katër vitet e ardhshme.

Ata kanë të drejtë të dinë se kush do t’i udhëheqë.

Jam i sigurt se do të dinë të votojnë ata që janë më të mirët.

Le të fitojnë kryetarët më të mirë të komunave

ka thënë Veseli.

Lajmi paraprak

Voton Shaqir Totaj

Lajmi tjetër

Isa Mustafa: Qytetarët të vendosin për kandidatin më të mirë

MË TË FUNDIT