fbpx

Ja cfarë thoshte Ramush Haradinaj për serbët gjatë luftës si komandant (VIDEO)

Facebook
Shperndarje

Kryeministri i Kosovës, atëherë komandant i UÇK-së tregon dhe e përfaqëson në menyrën më të mirë luftën e drejtë të popullit të Kosovës. Për më shumë shikoje video.

Lajmi paraprak

Avdullah Hoti ka një kërkesë për qytetarët

Lajmi tjetër

Fitorja më e rëndësishme e PDK-së: Fiton në Prizren

MË TË FUNDIT